Un șofer a intrat cu un Ford Mustang într-o casă. Nu, nu e banc!

Autor: ProMotor 09 iun. 2020 Știri auto

Un șofer a intrat cu un Ford Mustang într-o casă în San Francisco. Deși relatarea incidentului poate să pară un banc, șoferului nu-i vine deloc să râdă acum.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc într-o intersecție din San Francisco, California, joia trecută, în jurul orei 5:30 p.m. Atât Mustang-ul, cât și locuința au fost serios avariate.

Un martor la incident a povestit pe Reddit că șoferul mașinii sport era cu privirea în telefon. Acesta ar fi ignorat culoarea roșie a semaforului, a pătruns în intersecție, a evitat în ultimul moment o coliziune cu o mașină care se deplasa regulamentar din sens opus ș a intrat în plin într-o clădire în stil victorian. „Avea 50-60 mph (80-96 km/h)”, scrie un martor pe Twitter.

În zonă, casa este cunsoscută pentru că la ferestre și în curte, apar mereu o mulțime de pisici. Nicio felină nu a fost rănită, dar mai multe s-au speriat și au fugit. Autoritățile le-au găsit ulterior și le-au adus acasă.

Mai multe imagini de la locul accidentului au fost publicate pe rețelele de socialiazare. În fotografii apare Ford-ul Mustang care a intrat în ușa de la intrarea în locuință. Deși nu apare în fotografii, partea frontală este, cu siguranță, foarte avariată.

Martorii susțin că în incident ar mai fi fost lovită o a doua mașină.

 

Ford Mustang, implicat în numeroase incidente

În ultimele luni am prezentat mai multe incidente în care au fost implicate șoferi de Ford Mustang care și-au bătut joc de mașinile lor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter



Comentarii
Inchide