Un șofer s-a trezit cu gunoi pe mașină după ce și-a parcat Dacia pe trecerea de pietoni

Autor: David Andrei 11 iun. 2021 Știri auto

Un șofer din București a avut o surpriză extrem de neplăcută. S-a trezit cu gunoi pe mașină. Persoana și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni.

GALERIE FOTO

Cu siguranță, această Dacia Sandero Stepway de culoare argintie a deranjat mai multe persoane. Autoturismul fusese parcat pe o trecere de pietoni din cartierul Teiul Doamnei, din sectorul 2 al Capitalei. Trecătorii au pus pe parbriz hârtii, pungi de plastic, o cracă de plop și chiar un sac de gunoi.

Fotografia a fost publicată pe grupul de Facebook “Ai parcat ca un bou” și a adunat o grămadă de sugestii din partea și altor utilizatori deranjați de mașinile care parchează pe trecere.

“Ulei pe parbriz și pe mânerele ușilor”. “Câteva ouă pe geamuri”. “Ba să-i pună și niște făină. În starea de urgență era la mare căutare!”, sunt propunerile care apar în comentarii.

Șofer de Dacia parcat pe trecerea de pietoni, sancționat de alți participanți la trafic. Care era metoda civilizată?

Dar există și modalități civilizate de a sancționa un șofer care a parcat pe trecere. Cei care observă parcarea neregulamentară pot apela Poliția Locală sau Poliția Rutieră. Amenzile în astfel de cazuri sunt cuprinse între 580 și 725 de lei.

Un șofer din Cluj-Napoca a ales o cale elegantă de a-l sancționa pe cel care i-a ocupat locul de parcare. “Stimate șofer, îți ofer cu drag instrumentele necesare pentru a lăsa un număr de telefon în cazul în care ești nevoit să ocupi locul de parcare al altcuiva. Respect”, i-a scris clujeanul pe un plic lăsat la ștergător. (vezi GALERIA FOTO).

Mesajul a devenit viral pentru că șoferul vinovat de ocuparea locului de parcare și-a recunoscut vina într-o postare pe Facebook. Acesta a scos în evidență maniera civilizată a celui care, într-o noapte, a fost nevoit să găsească alt loc decât cel plătit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adriana Iancu/Facebook - Ai parcat ca un bou București



Comentarii
Inchide