Un șofer în vârstă din București încearcă să iasă din parcare, dar nu vede ditamai copacul. VIDEO

Autor: David Andrei 19 nov. 2020 Știri auto

Un șofer în vârstă din București a încercat să iasă din parcare pe o alee îngustă rezervată exclusiv pietonilor. Mașina lui a rămas blocată. Șoferul nu a văzut ditamai copacul aflat în fața mașinii.

GALERIE FOTO

Un pieton a filmat incidentul și a încercat să-l oprească pe șoferul care își zgâriase deja mașina în gardul montat în stânga și în dreapta aleii pietonale. Ambele portiere din dreapta au acum urmele gardului pe ele. Șoferul întreabă mirat: “Unde?”.

Aflat la volanul unei Skoda Fabia, bărbatul în vârstă a încercat să iasă din parcare, dar nu a apreciat corect nici lățimea mașinii, nici spațiul avut la dispoziție.

“Este alee pietonală, nu aveți cum să ieșiți pe aici”, i-a explicat cel care l-a filmat.

Bărbatul urcă din nou la volan și înceacă să avanseze fără să vadă ditamai copacul aflat în fața sa pe alee. Cel care filmează strigă la el să-l oprească.

“Dați cu spatele, n-aveți cum să treceți prin copac!”, insistă acesta. Dar șoferul în vârstă nu pare să nimerească marșarierul și continuă să apese pedala de accelerație în treapta întâi. Filmarea se întrerupe în acest moment.

Autorul filmării a postat imaginile pe Facebook și a raportat incidentul Poliției Rutiere. Șoferul este căutat acum de oamenii legii.

Șoferul în vârstă care a vrut să treacă prin copac, subiect de glume pe internet

Șoferul în vârstă care a vrut să treacă prin copac a devenit subiect de glume pe internet. “Putea să treacă prin copac, avea nevoie doar de puțin elan”, spune un utilizator.

“I-a dat Waze o scurtătură”, se amuză alții. “Culpă comună cu acel copac”, scrie un alt user cu simțul umorului la postarea de pe Facebook.

Mai mulți utilizatori iau situația în serios și înaintează ipoteza unui accident vascular cerebral suferit probabil, de șoferul în vârstă.

VIDEO (Sursă: Facebook/Radu Fireteanu)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Radu Fireteanu



Comentarii
Inchide