Şofer în vârstă de 18 ani rămas fără permis, s-a urcat din nou la volan şi a lovit două maşini

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri
Şofer în vârstă de 18 ani rămas fără permis, s-a urcat din nou la volan şi a lovit două maşini

Un tânăr de 18 ani din Craiova a lovit două maşini parcate, în timp ce era urmărit de poliţişti. Acesta refuzase iniţial să oprească la semnalul oamenilor legii. Şoferul fusese oprit cu câteva ore înainte de un alt echipaj de poliţie şi lăsat fără permis pentru condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit şi a continuat deplasarea spre cartierul 1 Mai, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză. Atunci când a ajuns într-o intersecţie, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit două autoturisme, care se aflau parcate regulamentar în faţa unui bloc”, au spus reprezentanţii IPJ Dolj pentru News.ro, citaţi de Digi24.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţinii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

 Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide