Șofer oltean, filmat în timp ce rula cu furtunul de la poma de alimentare după el. VIDEO

Autor: David Andrei 18 oct. 2020 Știri auto

Un șofer oltean a fost filmat în timp ce rula cu furtunul de la pompa de alimentare după el. Bărbatul aflat la volan habar n-avea.

GALERIE FOTO

Imaginile incredibile au apărut pe pagina de Facebook Polițiști – Uniți suntem puternici. Șoferul târăște după el furtunul smuls de la o pompă de alimentare, după ce a pus carburant în rezervor. Acesta a plecat de la pompă fără să decupleze pistolul. Surprinzător, nu și-a dat seama nici când l-a smuls la plecare și nici nu a observat furtunul în oglinda de pe partea dreaptă.

Filmarea a fost realizată de conducătorul auto aflat, la un moment dat, în spatele celui în cauză. Imaginile au fost făcute publice și au stârnit valuri de amuzament pe rețeaua de socializare.

“Alimentează în mers ca Air Force One. Vine cisterne cu motorină și îi bagă în mers”, scrie un utilizator care a văzut filmarea.

“Cu olteanul nu te pui… Fură pompa orișicui”, se amuză un altul.

“O fi current din ăla oltenesc, ce știți voi?”, glumește o tânără.

Un alt șofer a plecat astă vară cu furtunul de la pompa de alimentare

Un incident asemănător a avut loc în vara trecută, într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, aflată la kilometrul 44, pe sensul de mers spre Constanța.

Șoferul a plecat fără să scoată pistolul din bușonul de alimentare și fără să pună furtunul la loc. l-a smuls când a plecat de pe loc, iar carburantul s-a împrăștiat pe asfalt. Ceilalți conducători auto au evacuat rapid benzinăria, speriați de o eventuală explozie. Angajații au acționat conform protocolului recomandat în astfel de situații, folosind o subtanță neutralizantă pentru a elimina riscul unei deflagrații.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, și-a dat seama rapid de greșeala făcută. Acesta a revenit în benzinărie și s-a oferit să plătească pagubele produse.

VIDEO:

https://www.facebook.com/PolitistiUnitiSuntemPuternici/videos/2874743702757942

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide