Șofer oprit cu focuri de armă. A fost urmărit de poliție mergând 2 kilometri în marșarier

Autor: ProMotor 25 feb. 2020 Știri auto

Un șofer din județul Suceava a fost oprit cu focuri de armă pe DN 2E, după ce două echipaje de poliție l-au urmărit pe o distanță de aproape 2 kilometri. Șoferul urmărit se deplasa în marșarier.

Galerie foto

IPJ Suceava anunță că polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Biroul Fraude Vamale au organizat un filtru la Capu Codrului, pentru a intercepta un autoturism antemergător și o autoutilitară care transporta 20.000 de cartușe de țigări de proveniență extra-comunitară.

Șoferul autoutilitarei a oprit, dar a pornit rapid în marșarier, pentru a se sustrage controlului. Polițiștii au pornit în urmărirea sa, dar au reușit să-l oprească abia după aproximativ un kilometru și jumătate și după ce au tras trei focuri de armă de avertisment în aer și trei asupra anvelopelor vehiculului. Astfel, autoutilitara nu a mai putut continua deplasarea și a intrat în gardul unei locuințe.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 26 de ani din Vicovu de Sus. Acesta a ieșit pe geamul din stânga, a sărit într-o curte și a încercat să-și continue fuga, dar a fost prins, imobilizat și încătușat de membrii echipajului de poliție.

Autoritățile au descoperit că vehiculul folosit pentru transportarea cartușelor de țigări fusese radiat din circulație în decembrie 2018 și avea plăcuțe de înmatriculare cu numere false.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide