Un șofer a aruncat un plic cu 300.000 de euro în altă mașină, apoi a demarat în trombă

Autor: Marius Vișan 29 iun. 2021 Știri auto
Un șofer a aruncat un plic cu 300.000 de euro în altă mașină, apoi a demarat în trombă

Scenă ca în filme în traficul din București. O patrulă de poliție a văzut cum un șofer a aruncat un plic în interiorul altei mașini, apoi a demarat în trombă. Din verificările făcute imediat de polițiști a reieșit că în plic se afla o sumă de peste aproape 300.000 de euro.

”În data de 28 iunie 2021, polițiști din cadrul Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat cum un conducător auto a aruncat un plic în interiorul altei mașini, după care a demarat”, transmite Poliția Capitalei.

Cei doi șoferi implicați nu sunt din Capitală

Potrivit sursei citate, în urma primelor verificări s-a constatat că în plic se află o sumă mare de bani. De asemenea, în autoturism a fost găsită o alta sumă, tot în valută.

”Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienței sumei de bani, peste 300.000 de euro și aproximativ 45.000 dolari”, mai spune Poliția Capitalei.

Sursă: HotNews.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide