Șofer român, implicat într-un accident grav în Germania. 12 mașini avariate

Autor: Elena Luchian 02 ian. 2020 Știri auto
Șofer român, implicat într-un accident grav în Germania. 12 mașini avariate

Un șofer român de TIR a fost implicat într-un accident grav pe o autostradă din Germania. Douăsprezece mașini s-au ciocnit.

Accidentul în lanț a fost filmat de camera de bord a șoferului român. Acesta s-a produs din cauza vizibilității reduse. Sectorul de autostradă pe care a avut loc accidentul, în apropiere de orașul Wildehausen, era învăluit în ceață.

“Nu a putut evita tragedia, timpul de reacție a fost zero, nici nu știu ce s-a întâmplat”, a povestit pentru Digi24, colegul șoferului român care conducea TIR-ul.

Accesul echipelor de intervenție a fost îngreunat de faptul că sensul de deplasare către locul accidentului a fost blocat. Doi morți și șase răniți este bilanțul tragic al accidentului.

Potrivit unor martori, în accident au fost implicați mai mulți români, dar informațiile nu au fost confirmate.

Au avut loc accidente similare pe Autostrada A2, în apropiere de Dortmund, pe Autostrada A42, între Bottrop și Oberhausen. Nouă persoane au fost rănite după ce 17 vehicule au fost implicate în caramboluri, scrie Digi24.

Alte douăsprezece persoane au suferit traumatisme în urma unui accident în lanț, care a avut loc pe Autostrada A23.

Toate incidentele s-au produs pe timp de noapte, în condiții de ceață densă.

Autoritățile germane fac apel la șoferi să adapteze viteza, să fie prudenți și să păstreze o distanță cât mai mare față de vehiculul din față.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide