VIDEO – Momentul în care un șofer de TIR intră pe contrasens. Din față se apropia un alt camion

Autor: Marius Vișan 22 nov. 2021 Știri auto
VIDEO – Momentul în care un șofer de TIR intră pe contrasens. Din față se apropia un alt camion

În dimineața zilei de luni, 22 noiembrie, în jurul orei 08.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 7, în localitatea Drăganu.

Polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 29 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, care conducea un ansamblu de vehicule, format din autotractor și semiremorcă, pe DN 7, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, unde a acroșat oglinda unui autocamion, care se deplasa din sens opus.

Fiind sub influența alcoolului, un șofer de TIR a provocat un eveniment rutier

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar verificările continuă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide