Un șofer a testat vigilenţa poliţiştilor. A încercat să iasă din țară cu o mașină radiată din circulație

Autor: Marius Vișan 19 nov. 2021 Știri auto
Un șofer a testat vigilenţa poliţiştilor. A încercat să iasă din țară cu o mașină radiată din circulație

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, care a încercat să iasă din România la volanul unui autoturism radiat din circulaţie.

În ziua de 18 noiembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean R. Moldova, în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare specifice Lituaniei.

A testat vigilenţa poliţiştilor de frontieră la volanul unei maşini radiate din circulaţie

”La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculului în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de către autorităţile lituaniene, din data de 15.11.2021”, se arată în comunicatul de presă emis de Poliția de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia de Frontiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide