Șoferii din București ar da orice pentru acest dispozitiv din oferta Lidl

Autor: George Cristea 09 iul. 2021 Știri auto

Șoferii din București ar da orice pentru acest dispozitiv din oferta Lidl, chiar dacă sunt puține locuri în care poate fi folosit legal. Retailerul de discount are în această săptămână mai multe produse care vor fi apreciate de șoferi.

Intră în Galeria FOTO

Locurile de parcare sunt frecvent motiv de dispută pentru șoferii din București și din alte orașe aglomerate. Mulți șoferi încearcă să-și asigure dreptul de parcare prin „marcarea teritoriului” cu inscripții, panouri sau chiar prin blocarea cu diferite obiecte a locului de parcare. Soluția elegantă este un blocator, desigur, care împiedică alți șoferi să folosească respectivul spațiu. Nu întotdeauna o astfel de soluție este legală însă, uneori municipalitatea pedepsind chiar și marcarea locului.

Înainte de achiziționarea unui blocator, nu strică să consulți legislația din zona în care locuiești – mai ales dacă parchezi pe un loc public. Singurul sector din București în care Primăria permite folosirea blocatoarelor este sectorul 4. Cu o singură condiție, însă, ca aceste blocatoare să fie închiriate de la Primărie. Aceeași primărie care a smuls de pe garduri plăcuțele care marcau locurile de parcare.

Șoferii din București vor acest dispozitiv din oferta Lidl. Este ilegal în multe locuri

Pentru alte zone, însă, și în special pentru parcările aflate pe terenuri private, un blocator de parcare se poate dovedi mană cerească. Vestea bună este că Lidl oferă un astfel de dispozitiv începând de luni 12 iulie. Ca și în cazul altor produse din oferta Lidl, prețul este competitiv (100 de lei în acest caz), dar dezavantajul este că oferta este limitată – odată epuizat stocul va fi aproape imposibil să mai găsești acest produs.

Blocatorul oferit săptămâna viitoare de Lidl poate fi montat în asfalt și are dimensiunile de 15 x 14 x 65 cm. De asemenea, este de tipul cu cheie, neavând nevoie de montarea unui lacăt sau alt dispozitiv. Trei chei sunt oferite în pachet, astfel că produsul poate fi folosit de întreaga familie.

În afară de blocatorul de parcare, Lidl oferă și alte articole interesante pentru șoferi în săptămâna 12-18 iulie. Printre cele mai interesante se află lampa cu magnet la 60 de lei, care permite lucrul la mașină pe timp de noapte, în caz de pană. Aceasta oferă două trepte de intensitate a luminii și are acumulator Li-Ion cu capacitate de 2.200 mAh.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide