Șoferii care au tranzitat centrul țării pe A1 au fost invitați la o cafea și un ceai de către polițiști

Autor: Marius Vișan 23 dec. 2021 Știri auto

În dimineața zilei de 23 decembrie, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea și-au concentrat atenția pe linia prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul acumulării oboselii la volan.

Scopul principal al acțiunilor a fost acela de conștientizare a participanților la trafic cu privire la importanța conducerii având o stare psiho-fizică bună și foarte bună.

”Azi (23 decembrie n.r.), conducătorii auto care au tranzitat centrul țării pe A1 au fost invitați la o cafea și un ceai energizate de către polițiști cu sfaturi preventive și povești de la om la om despre siguranța în trafic” se arată într-o informare de presă emisă de autorități.

În acest context, polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto care parcurg distanțe mai mari, îndeosebi celor care vin din afara granițelor, să facă pauze mai dese pentru a-și reface forțele și a avea o atenție sporită pe tot parcursul călătoriei.

”Așadar, stimați șoferi, trageți pe dreapta, beți o cafea, un ceai, respirați aer curat și fiți conștienți de tot ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră! Câteva minute de stat pe loc vă pot salva viața!”, recomandă polițiștii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide