Şoferii rămaşi fără permis ar putea avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care nu vor mai putea conduce o maşină

Autor: Marius Vișan 18 mart. 2019 Știri auto
Şoferii rămaşi fără permis ar putea avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care nu vor mai putea conduce o maşină

Şoferii care rămân fără permis ar putea avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care nu vor mai putea conduce o maşină. Această măsură se regăseşte într-o iniţiativă legislativă înregistrată la Senat, scrie Avocatnet.ro.

Proiectul legislativ vizează modificarea modului în care se aplică măsura suspendării dreptului de a conduce autoturisme pentru şoferii care încalcă Codul rutier.

Astfel, şoferii vor avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care suspendarea permisului auto să aibă loc efectiv.

Totuşi, iniţiativa legislativă stabileşte şi o limitare la această măsură. Concret, în document se precizează faptul că şoferii vor putea amâna perioada în care să aibă permisul de conducere, dar nu mai mult de un an.

Sursă: Avocatnet.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide