Şoferiţă amendată pentru că şi-a cărat soţul în portbagaj. Bărbatul consumare mult alcool – FOTO

Autor: ProMotor 29 dec. 2020 Știri auto
Şoferiţă amendată pentru că şi-a cărat soţul în portbagaj. Bărbatul consumare mult alcool – FOTO

Imaginile cu un autoturism din portbagajul căruia ies două perechi de picioare stârnesc un val de reacţii pe rețelele sociale. Postată de câteva zile pe grupul Info Trafic Buzău, înregistrarea a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care i-au găsit imediat pe protagonişti.

La volanul autoturismului se afla o femeie de 40 de ani, din Buzău, iar împreună cu ea se mai aflau încă cinci persoane care fuseseră la o petrecere în seara de Crăciun. Din motive încă neclare, doi dintre pasageri, probabil într-o stare avansată de ebrietate, s-au mulţumit cu locuri doar în portbagaj.

Acel moment când îți dai seama ca mașina ta are nevoie de mai multe locuri

Unul dintre cei care nu au mai încăput pe banchetele maşinii era chiar soţul şoferiţei. I-a fost alături cel mai bun amic. Autoturismul în care cei doi bărbaţi erau căraţi ca nişte saci de cartofi se deplasa prin orașul Buzău când un şofer aflat în zonă a filmat câteva cadre şi le-a postat pe Facebook.

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au văzut şi ei imaginile şi au demarat o anchetă. Şoferiţa a fost amendată pentru că a transportat mai multe persoane decât prevede numărul de locuri maxim admis.

Clipul surprins în trafic poate fi văzut pe Adevarul.ro

Din imagini ne putem da seama că este vorba despre un Volvo V40 destul de vechi. În cazul de față mai bun ar fi fost un alt model, tot de la Volvo,  XC90, asta pentru că poate transporta șapte persoane. Pe lângă bancheta normală, în spate mai există un al doilea rând de scaune, pentru alte două persoane, ideale pentru astfel de situații neprevăzut. Cu o astfel de mașină șoferița ar fi putut să evite amenda. Revenind cu picioarele pe pământ, cum se spune, trebuie să mai menționăm că diferența de preț dintre cele două modele este foarte mare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: adevarul.ro



Comentarii
Inchide