Cine era, de fapt, șoferița depistată drogată după ce a lovit o mașină în centrul Capitalei?

Autor: ProMotor 23 mai 2020 Știri auto

O șoferiță a intrat în plin cu mașina într-un autoturism parcat pe Bulevardul Gheorghe Șincai din București. Femeia a fost testată cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Cine era, de fapt, șoferița?

GALERIE FOTO 

Autoritățile au dat publicității identitatea femeii care a produs un accident în această dimineață, în centrul Capitalei. Aceasta este Manole Miryam Margherita, cunoscută în lumea mondenă sub pseudonimul Margherita de la Clejani.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:00, potrivit Mediafax. Șoferița a pierdut controlul automobilului său și a lovit violent o mașină parcată. Tânăra se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque. Cu aripa dreapta față avariată, cu portiera îndoită și cu o anvelopă spartă, acesta a fost preluat de o platformă. Cancan a publicat primele imagini cu vehiculul după accident.

Nicio pesoană nu a fost rănită în urma impactului. Reprezentanții Brigăzii Rutiere au constatat, în urma testului cu aparatul etilotest, că femeia nu consumase alcool. Comportamentul acesteia le-a provocat însă, suspiciuni. Oamenii legii au recurs și la testarea cu aparatul DrugTest. Acesta a indicat că tânăra se afla sub influența substanțelor psihoactive și a fost condusă la INML.

Artista în vârstă de 28 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența drogurilor.

Ce a declarat șoferița după accidentul din centrul Capitalei?

Polițiștilor le-au atras atenția „gesturile necontrolate” ale femeii. Analizele efectuate la Institutul Național de Medicină Legală indică faptul că artista consumase heroină. Conform Cancan, aceasta a dat declarații bizare la ieșirea de la INML.

“Toate bune și frumoase… ce teste să facă? […] Nu am avut nicio problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat, pur și simplu, o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a fost reacția șoferiței Margherita.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cancan / Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Octavian Lehaci



Comentarii
Inchide