Şoferiţă în vârstă de 19 ani, surprinsă de radar cu 87 km/oră în Bucureşti, sub influenţa drogurilor

Autor: Marius Vișan 22 oct. 2018 Știri auto
Şoferiţă în vârstă de 19 ani, surprinsă de radar cu 87 km/oră în Bucureşti, sub influenţa drogurilor

O tânără în vârstă de 19 ani a fost prinsă în Bucureşti, vineri seară, de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, că se afla la volan sub influenţa drogurilor, aparatul Drugtest indicând că a consumat două substanţe interzise. Potrivit unor surse, este vorba despre fiica primarului PSD din Odobeşti.

O tânără, în vârstă de 19 ani, a fost oprită de poliţişti vineri seară, pe Splaiul Unirii din Capitală, pentru că a condus cu viteza de 87 de kilometri pe oră, pe un drum limitat la 50 de kilometri/oră, informează Brigada Rutieră. Fata a fost testată cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanţe şi a fost condusă la sediul INML pentru mai multe probe.

 

 

A fost întocmit un dosar penal pe numele tinerei, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre Ramona Nicolaş, fiica primarului PSD din Odobeşti, Daniel Nicolaş.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide