Șoferița unui BMW X6 a distrus o barieră după ce a aflat că trebuie să plătească parcarea

Autor: Marius Vișan 03 mai 2022 Știri auto
Șoferița unui BMW X6 a distrus o barieră după ce a aflat că trebuie să plătească parcarea

O șoferiță nemulțumită că trebuie să achite un tichet de parcare de 4 lire sterline (aproximativ 5 euro) a încercat să ridice bariera cu forța, provocând pagube în valoare de 4.000 de lire sterline (echivalentul a aproximativ 4.700 de euro), a declarat un reprezentant al Poliției.

Întâmplarea s-a petrecut duminică, 1 mai, în Southampton, partea de sud a Angliei.

Ofițerii au fost chemați la locul incidentului când șoferița unui BMW X6 alb, SUV cu un preț de vânzare de aproximativ 60.000 de lire sterline (aproximativ 71.530 de euro), s-a înfuriat când a aflat cât are de plată pentru parcare.

Într-o postare pe Twitter, un ofițer a declarat: ”Am fost chemat la un incident cu un client al unei parcări care, nemulțumit că trebuie să plătească 4 lire sterline pentru parcare, a încercat să forțeze singur bariera, creând o pagubă estimată la 4.000 de lire sterline – pentru care acum va fi, probabil, responsabil”.

Un mic moment de nebunie poate avea un cost destul de mare

Un purtător de cuvânt al Poliției a adăugat: ”O femeie care conducea un BMW X6 alb a încercat să forțeze manual o barieră de ieșire din parcarea unui supermarket West Quay, provocând pagube acesteia.

Ne-am fi așteptat ca un proprietar de BMW X6 să-și permită să plătească un tichet de parcare, însă iată că viața este plină de surprize.

Sursă: Thesun.co.uk

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide