Șoferul bulgar care a provoca un accident soldat cu cinci morți a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Autor: Marius Vișan 09 iul. 2021 Știri auto

Şoferul bulgar care a provocat, luni, accidentul soldat cu cinci morţi, pe DN 6, în județul Teleorman, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează IPJ Teleorman.

„Şoferul de cetăţenie bulgară care a provocat accidentul soldat cu decesul mai multor persoane, în data de 5 iulie, de pe DN 6, în urma prezentării la Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, precizează IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

În accident au fost implicate un microbuz şi un autotren, în localitatea Drăgăneşti Vlaşca. Cinci persoane au murit şi trei au fost rănite şi a fost activat planul roşu de intervenţie.

Coliziunea s-a produs între o autoutilitară care tracta o platformă, autoutilitară în care se aflau opt persoane, și un autotren.

La data de 05 iulie 2021, în jurul orei 02.00, polițiștii Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 6, în afara localității Drăgănești-Vlașca, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime omenești.

Impactul s-a produs între o autoutilitară care tracta o platformă, autoutilitară în care se aflau opt persoane, și un autotren. În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au suferit vătămări. Toate se aflau la momentul accidenrului în autoutilitară.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii accidentului, niciunul nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și mecanismului producerii evenimentului rutier.

În data de 7 iulie, șoferul de cetăţenie bulgară a fost reținut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Teleorman şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide