Șoferul moldovean care era să se scufunde cu un Audi, vinde acum mașina pescuită din apa înghețată

Autor: David Andrei 25 ian. 2021 Știri auto

Șoferul moldovean care era să se scufunde cu un Audi își vinde acum mașina. Autoturismul a fost pescuit din apa înghețată. Cât cere vânzătorul?

GALERIE FOTO

A crezut că își va recupera mașina din lacul înghețat abia la primăvară. Dar a reușit să o scoată din apă și acum vrea să scape de ea. Șoferul în vârstă de 32 de ani din raionul Fălești a publicat anunțul pe un site de profil din Republica Moldova. Pe numele său Victor, tânărul cere 2.400 de euro pe mașina care a stat ore bune sub gheață. Este vorba de un Audi A6 fabricat în anul 1997.

Vânzătorul susține că mașina “merge super”, ceea ce e puțin probabil după ce a făcut baie în apă înghețată. Modelul scos la vânzare are motor de 2,8 litri. Vehiculul a rulat deja aproape un milion de kilometri.

Două filmări cu mașina scufundându-se au apărut săptămâna trecută pe site-ul autoblog.md. Șoferul teribilist a încercat să se dea mare în fața amicilor săi. Dar nu s-a gândit nicio secundă că gheața se poate sparge sub greutatea sedanului german. Previzibil, s-a întâmplat.

Amicii săi au fugit către el să-i sară în ajutor. Bărbatul a ieșit prin trapa mașinii și s-a refugiat pe capacul portbagajului. De acolo a reușit să sară și să ajungă pe o porțiune de gheață mai rezistentă. Poliția l-a amendat cu 1500 de lei. Bărbatul încearcă să-și recupereze acum paguba și chiar să facă profit, cerând 2.400 de euro pe Audi-ul vechi de 24 de ani.

Audi pescuit din apă, subiect de glume în online

Evident, anunțul publicat și pe Facebook a stârnit un val de amuzament. “Vând Audi cu apucături de amfibie”, scrie un user cu trimitere la un anunț celebru referitor la o Mazda „cu apucături de BMW”.

Titanic cu patru cercuri”, se amuză un altul.

“Las-o cu ușile deschise ca să se topească gheața!”, e recomandarea unui tânăr care a văzut anunțul.

„Are NOE la număr, doar că nu e arcă”, este una dintre poante.

Descrierea din anunț nu menționează incidentul. Dar mașina este deja celebră, așa că sunt șanse mici ca cineva interesat să nu-i știe “palmaresul”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide