Șoferul unui BMW folosește o metodă inedită pentru a scăpa de amenda poliției

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Un șofer din Timiș a vrut să scape de amenda poliției printr-o metodă ingenioasă.

Galerie foto

După ce a parcat ilegal în Timișoara el și-a ascuns numerele de înmatriculare și a plecat unde avea treabă, în speranța ca oamenii legii îl vor ignora. El a rămas fără mașină și va trebui să plătească și o amendă pentru a recupera.

Polițiștii locali au depistat în cursul acestei săptămâni un autoturism marca BMW, fără numere de înmatriculare, care staționa sub incidența indicatorului ”Oprirea interzisă”, în stația de îmbarcare/debarcare călători de pe str. Martin Luther – Punctele Cardinale. Cum la fața locului nu se afla conducătorul auto, iar autovehiculul încurca circulația, s-a dispus ridicarea acestuia și transportarea lui la depozitul din Calea Șagului.

Ulterior, polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul autoturismului, în persoana lui D.O., de 33 de ani, cu domiciliul în localitatea Dumbrăvița. El a fost sancționat cu amenda maximă de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, acesta fiind nevoit să plătească și taxa către SDM pentru ridicarea și depozitarea autoturismului. De asemenea, s-a constatat că numerele de înmatriculare se aflau în portbagaj.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să evite astfel de practici deoarece vor fi sancționați iar autovehiculele vor fi ridicate din locațiile în care sunt depistate parcate neregulementar”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara într-un comunicat de presă.


Sursa foto: infotimisoara.ro


Comentarii
Inchide