Şoferul unui Mercedes este pus la punct de un biciclist – VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 iun. 2019 Știri auto
Şoferul unui Mercedes este pus la punct de un biciclist – VIDEO

Conflictele dintre biciclişti şi şoferi sunt destul de frecvente în trafic. Unii spun că nu sunt respectaţi, pe când ceilalţii spun că încurcă traficul, şi nu de puţine ori se ajunge la altercaţii fizice.

Un astfel de incident a avut loc recent în Anglia. Un biciclist care circula regulamentar s-a întâlnit cu un şofer care încerca să depăşească coloana pe contrasens. 

Întâlnirea era pe punctul de a degenera, însă biciclistul a rămas ferm şi calm pe poziţie, deşi şoferul l-a bruscat uşor cu maşina. La scurt timp apar şi poliţiştii.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide