Şoferul unui Porsche a fost prins de radar cu 186 km/h. Care era motivul pentru care conducea cu viteză

Autor: Marius Vișan 13 aug. 2019 Știri auto
Şoferul unui Porsche a fost prins de radar cu 186 km/h. Care era motivul pentru care conducea cu viteză

Tribunalul Timiş a dat sentinţa finală într-un dosar în care şoferul unui Porsche a fost prins de radar cu viteza de 186 de km/h. El a contestat procesul-verbal prin care a fost lăsat fără permis, scrie Adevărul.ro.

Sancţiunea a fost aplicată în septembrie 2018, iar şoferul amendat a semnat procesul verbal cu menţiunea: „Mă grăbeam din cauză că soţia suferea un anevrism şi solicita ajutor medical de urgenţă. În lipsa medicamentelor mă îndreptam către spital”.

El a primit atunci o amendă de 1.300 de lei şi suspendarea permisului pentru 90 de zile. 

Ulterior, şoferul a contestat amenda în instanţă la Judecătoria Timişoara, dar a pierdut. Bărbatul a depus apel, care s-a judecat la Tribunalul Timiş. În cererea de apel, şoferul a arătat că „în momentul în care organele de poliţie l-au oprit a fost surprins de faptul că aparatul radar a înregistrat o asemenea viteză de rulare a autovehiculului, întrucât a avut siguranţa că nu a depăşit cu 50 km/h viteza regulamentară pe sectorul de drum pe care se deplasa”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide