Sondaj de opinie

Autor: Bogdan Constantin 26 iun. 2007 Știri auto
Sondaj de opinie

Potrivit celor de la Green Flag, cunoştinţele auto ale posesorilor de maşini din Marea Britanie sunt foarte reduse, rezultatele sondajelor fiind pe cât se poate de ciudate. Cei 9 milioane de oameni care nu cunosc nimic despre maşina lor reprezintă în procente un număr semnificativ, de 30% din participanţii la trafic. 2, 5 milioane de şoferi nu au habar unde este situată roata de rezerva iar una din şase femei nu ştie să deschidă capota propriei maşini.

Unul din 5 şoferi nu se descurcă la identificarea bujiilor la motorul propriu, acesta fiind un raport destul de satisfăcator, mai ales că problemele tehnice nu sunt des întâlnite în ţările civilizate. În ţara noastră posesorii de Dacia 1310 s-ar fi descurcat mult mai bine la un asemenea sondaj. Deşi unele operaţii precum umplerea recipientului pentru spălarea parbrizului pot parea foarte simple pentru majoritatea dintre noi, în Anglia 13% din cei care au participat la sondaj nu se descurcă la acest capitol.

Două milioane de şoferi nu ar recunoaşte semnificaţia aprinderii indicatorului pentru nivel scăzut de ulei iar un milion dintre ei nu îşi dau seama nici măcar atunci când sunt anuntaţi că se termină combustibilul din rezervor. Asta ar fi o explicaţie pentru numărul imens de “pene ale prostului”. Aproape 10 milioane de şoferi nu au idee despre capacitatea cilindrică a motorului iar unul din 10 nu ştie nici măcar vehimea automobilului pe care il conduce.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide