Spectacol aerian cu 850 de drone la lansarea Audi e-tron – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Spectacol aerian cu 850 de drone la lansarea Audi e-tron – VIDEO

Intel a realizat primul său spectacol de lumini cu drone, la care a combinat show-uri de lumini la interior şi la exterior, în colaborare cu Audi, pentru lansarea în premieră mondială a SUV-ului său electric: Audi e-tron.

În timpul evenimentului, care a avut loc luni, 17 septembrie, în total 850 de drone Intel® au jucat un rol esenţial în experienţa multimedia cu care au fost întâmpinaţi cei 1.600 de invitaţi din întreaga lume, în timp ce se deplasau pe apă, spre pavilionul istoric Craneway din Richmond, pentru a participa la dezvelirea noului e-tron. 300 de drone Intel au iluminat golful  San Francisco, animând clădirea şi împrejurimile. Astfel,  venind cu barca, invitaţii au fost întâmpinaţi de o imensă emblemă Audi, formată din patru inele, create ca prin magie de drone, chiar deasupra invitaţilor.

După ce invitaţi au intrat în pavilionul Craneway, ei au fost încântaţi de 550 de drone Intel, care au creat show-uri de lumină la interior şi exterior. Dronele Intel, concepute special pentru divertisment, au pictat pe cer, deasupra golfului, emblema e-tron pentru a marca momentul prezentării noii inovaţii Audi.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide