SpinTires e un joc excelent pentru pasionaţii de offroad. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 03 iun. 2014 Știri auto
SpinTires e un joc excelent pentru pasionaţii de offroad. VIDEO

Pasionaţii de offroad virtual vor avea, începând din 13 iunie 2014, un nou motiv de a pierde timpul în faţa calculatorului, fiindcă atunci se va lansa versiunea finală a jocului SpinTires, care îţi aduce pe ecranul PC-ului o grămadă de maşini şi camioane ruseşti cu care trebuie să duci la bun sfârşit diferite misiuni.

Mai exact, îţi alegi una dintre multele opţiuni de unităţi de stocare – de la benă clasică la braţ hidraulic pentru ridicarea buştenilor şi cisternă, după care mergi să iei încărcătura şi porneşti în drumul către locul unde trebuie livrată marfa.

Bine, când spun drum mă refer, de fapt, la nişte poteci pline cu noroi, pe care trebuie să navighezi, practic, cu camioane de zeci de tone.

Tabloul e completat de o grafică foarte bună, dar şi de toate jucăriile pe care le-ar avea aceste vehicule în realitate, precum diferenţiale blocabile şi troliu.

Jocul poate fi cumpărat deja de aici, sub forma unei precomenzi, după care va fi disponibil în formă finală în 13 iunie 2014.

Eu am jucat deja SpinTires în modul demo şi trebuie să spun că m-a impresionat foarte mult. Abia aştept să instalez şi versiunea întreagă ca să mă pot bucura de întreaga experienţă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide