Sportul extrem s-a mutat din inima Transilvaniei în Bucureşti, la B’ESTFEST

Autor: ProMotor 08 iul. 2013 Știri auto

Setup-ul Dirt on Fire – fueled by burn energy de la B’ESTFEST de anul acesta a fost o premieră pentru Bucureşti – pentru că un traseu cu acest grad de dificultate şi un astfel nivel competiţional este o premieră în Bucureşti.

Şi trick-urile executate la Dirt on Fire sunt o premieră pentru România, iar nivelul de riding a fost comparabil cu nivelul competiţiilor europene – triple tailwhip şi frontflip no hand fiind printre deliciile spectacolului.

Concursul de Highest Air a fost câştigat de Danny Josa la categoria BMX şi Horvath Ferenc la categoria MTB. Deşi ploaia a creat probleme sâmbătă, în finală, riderii au dat tot ce au avut mai bun şi au arătat cele mai bune trick-uri din program.

Ca o confirmare a valorii internaţionale a evenimentului şi a faptului că această competiţie este aliniată la standardele internaţionale în materie de sport extrem, pe lângă zecile de sportivi români înscrişi în competiţie au participat şi sportivi din Polonia, Germania şi Ungaria.

„E vremea ca marea masă să scoată sportul extrem din nişă. Am făcut un super efort – care include peste 80 de camioane de pământ – ca să construim setup-ul din Miercurea Ciuc chiar în inima B’ESTFEST. Locul spectacolului e acolo unde spectacolul are loc. Credem în performanţă, credem în obstacole mari, în rideri străini. Numai aşa putem să ne apropiem de „ce e afară” şi putem deschide apetitul publicului larg şi al sponsorilor către acest fenomen”, a declarat Radu Pilat, Community Marketing Manager, Heist Industries.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide