Şi-a aruncat maşina în aer cu un spray odorizant. Gestul banal care a declanşat explozia

Autor: ProMotor 17 dec. 2019 Știri auto
Şi-a aruncat maşina în aer cu un spray odorizant. Gestul banal care a declanşat explozia

Un bărbat şi-a aruncat maşina în aer din cauză că a folosit prea mult spray odorizant. Gestul care a declanşat explozia a fost unul pe cât de banal pe atât de periculos, relatează BBC. Explozia s-a produs în timp ce mașina staționa în trafic, în plină zi.

Un bărbat din Marea Britanie a declanşat explozia propriei maşini în momentul în care a ales să aprindă o ţigară în autovehicul, relatează BBC. Se pare că elementul declanşator a fost nivelul ridicat de aerosol din maşină cauzat de excesul de odorizant.

Gazul conținut în spray-ul deodorant, fiind inflamabil, s-a aprins de la flacăra țigării, declanșând o explozie care a aruncat în afară parbrizul mașinii, a distrus geamurile laterale și a forțat ușile mașinii. Nu doar maşina a fost grav avariată, ci şi magazinele din zonă au suferit daune importante. Spre surprinderea autorităţilor, şoferul a scapat ca prin minune din acest accident, cu doar câteva leziuni minore.

Potrivit polițiștilor, incidentul produs la Halifax putea avea consecințe mult mai grave, și a avertizat oamenii să citească instrucțiunile de siguranță de pe produse. Circulația a fost închisă în zonă după producerea deflagrației, în timpul în care polițiștii și pompierii au investigat evenimentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: WEST YORKSHIRE FIRE AND RESCUE SERVICE



Comentarii
Inchide