Statul român vinde un BMW mai ieftin decât Dacia Logan. Este full-option!

Autor: Elena Luchian 04 aug. 2021 Știri auto

Statul român vinde un BMW mai ieftin decât Dacia Logan. Mașina este full-option. Trapă, piele, head-up display sunt doar câteva dintre dotările care se regăsesc la bord.

GALERIE FOTO

Mașina confiscată de statul român și scoasă la licitație este un BMW Seria 2 Gran Tourer, în versiune 216D. Acest indicativ face referire la un motor diesel de 1,5 litri, care este cuplat la o transmisie automată.

Modelul a ieșit pe porțile uzinei în anul 2015. În șase ani pe șosele, a rulat 147.224 kilometri. Mașina este înmatriculată în Belgia. ANABI (Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a verificat vehiculul. Aceasta apare cu istoric curat, fără să fi suferit vreo avarie.

BMW-ul pare să fie în echipare de top.  Pe lista lungă de dotări se regăsesc scaune îmbrăcate în piele bej, o trapă panoramică și un head-up display. Mașina este echipată cu jante din aliaj și proiectoare de ceață.

Cât costă acest BMW Seria 2 full-option, care este mai ieftin decât Dacia Logan?

Licitația pentru acest BMW Seria 2 full-option pornește de la 36.140 de lei, echivalentul a 7.348 de euro. O Dacia Logan nou-nouță este 8.400 de euro.

În preț mai intră o jantă o roată de rezervă de dimensiuni normale cu jantă din aliaj și anvelope Pirelli.

Licitația rămâne deschisă până la începutul lunii septembrie. Aceasta este activă de aproape o lună de zile. Nicio ofertă nu a fost înaintată pentru acest BMW.

Un Volkswagen Passat scos la licitație de ANABI

Pe lista de vehicule scoase la licitație de ANABI se regăsește și un Volkswagen Passat produs tot în anul 2015.

Adus din Germania, sedanul are motor de 1,6 litri cu 120 de cai putere și a rulat 194.251 kilometri.

Prețul său de pornire este de 41.025 de lei, echivalentul a 8.340 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide