Ștefan Mandachi, omul care a construit un metru de autostradă, donează un Porsche

Autor: David Andrei 09 sept. 2020 Știri auto

Omul care a construit un metro de autostradă, Ștefan Mandachi, atrage din nou atenția în mediul online. Antreprenorul român donează acum un Porsche. L-a găsit, la rândul lui, într-o pădure.

GALERIE FOTO

Ștefan Mandachi, omul devenit celebru după ce a construit un metru de autostradă în Moldova, anunță că donează un Porsche. Nu, nu o mașină, ci un cățel. Așa îl cheamă pe patrupedul pe care l-a găsit într-o pădure la Adâncata.

“E corcită cu un Teckel, cred, e foaaarte frumoasă!”, scrie Ștefan pe pagina sa de Facebook, în descrierea care însoțește fotografie. În imagine, Ștefan apare alături de cățel, dar și de SUV-ul său, un Porsche Cayenne. El pune și condiții: “O donăm, dar n-o ții în lanț. Pe verificate!” (vezi GALERIAFOTO)

Mandachi anunță că a plătit, într-o singură zi, pentru sterilizarea a 100 de câini. Acesta este conștient însă, că “sunt bani aruncați în vânt atâta vreme cât primăriile își bat joc în toată țara. În trei luni apar 2000. Singur e imposibil să faci vreo schimbare consistentă. Dar eu nu mă pot abține”.

Ștefan Mandachi, în costum popular pe munte, cu un Porsche Cayenne

Ștefan Mandachi a declanșat o adevărată controversă pe internet după ce a postat o fotografie în care apare îmbrăcat în costum popular lângă SUV-ul său, un Porsche Cayenne.

Imaginea a fost surprinsă la Pietrele Doamnei, în Masivul Rarău. “Bucovina, Ierusalimul României, vă așteaptă pe toți”, este mesajul care însoțește fotografia.

Ștefan Mandachi și metrul său de autostradă

Anul trecut, Ștefan Mandachi a protestat față de ritmul lent în care autoritățile construiesc rețeaua de autostrăzi din România și a cerut un termen pentru Autostrada Moldovei, demarând chiar el construcția unui astfel de drum de mare viteză. Mandachi a turnat asfalt atunci, realizând primul metru din viitoarea autostradă. (vezi GALERIAFOTO)

Întrebare de baraj: cine vrea un Porsche? ?
Așa o cheamă pe cățelușa abandonată în pădure la Adâncata. E corcită cu un…

Posted by Ștefan Mandachi on Friday, 28 August 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide