Ştim ce ne dorim de Crăciun: Maşinuţele din doze metalice ale lui Sandy!

Autor: Andrei Ştirbu 03 aug. 2014 Știri auto

Sandy-şi-atât este un englez stabilit în Noua Zeelandă, care debordează de creativitate. În urma unui accident de motocicletă – care i-a avariat puternic încheietura mâinii stângi – a fost nevoit să-şi regândească activităţile profesionale, nemaiputând să-şi onoreze meseria de desenator. Într-una dintre zile, cu privirea aţintită pe câteva doze metalice de băutură, şi-a amintit de machetele aeronautice manufacturate cu resursele antemenţionate şi s-a gândit că ar putea să încerce şi el meşteşugul acesta.

Aşa s-a născut, din 8 doze de Coruba & Cola, Coruba Climax. 

După Climax, avântul lui Sandy nu s-a potolit nici măcar un pic, ci dimpotrivă. Au urmat Hot Rod (din 20 de doze de Coca Cola)…

… Buggy (30 de doze de bere Waikato)

… Guiness (16 doze de te-lăsăm-pe-tine-să-ghiceşti)

… şi alte câteva modele fascinante, de o drăgălăşenie rară, pe care le poţi descoperi navigând pe pagina de Internet a lui Sandy, unde-şi are etalat portofoliul de machetuţe. După cum şi tu probabil ţi-ai dat seama uitându-te în galeria foto, sunt foarte detaliate, deci crearea lor este una cât se poate de migăloasă. Sandy cere, pentru maşinuţele lor între 800 şi 2.000 de dolari americani. Cu toate că, de banii ăştia, în România îţi poţi cumpăra un Audi A3 (funcţional, la scara 1:1!), nu am îndrăzni să numim aceste machetuţe „scumpe”. 

Aşa că urmează-ne intenţia şi pune-te să scrii Moşului (am văzut noi un film, cică ar exista Moş Crăciun). Nouă spune-ne doar pe care dintre aceste maşinuţe ţi-ai dori-o mai mult şi mai mult.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide