Stopurile cu design „Union Jack”, emblema noului MINI

Autor: ProMotor 10 iul. 2018 Știri auto

Restilizarea MINI cuprinde şi noile stopuri cu designul steagului „Union Jack”. Acestea ilustrează perfect spiritul britanic al mărcii.

Soluţia este disponibilă exclusiv pentru a treia generaţie MINI, modelele Hatch şi Cabriolet, şi se poate executa la orice service autorizat MINI fără pierderea garanţiei. Operaţiunea de schimbare necesită mai puţin de o oră pentru instalare, ulterior fiind necesară şi o reprogramare software.

Sistemul de stopuri vine şi cu iluminare LED completă pentru toate funcţiile: semnalizare, lumini de marşarier, lumini de stop şi stopul de ceaţă. Se asigură astfel o iluminare puternică şi clară.

Soluţia de retrofit este disponibilă pentru toate modelele MINI Hatch 3 şi 5 uşi (F56 şi F55) şi MINI Cabriolet (F57) generaţia a 3-a, produse până în martie 2018. Modelele MINI Hatch 3 şi 5 uşi (F56 şi F55) şi MINI Cabriolet (F57) produse după martie 2018, dacă nu au fost comandate cu faruri LED, pot beneficia şi acestea de soluţia de retrofit.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide