Strada din Piatra Neamt care nu duce nicăieri se termină cu o trecere de pietoni și un stop

Autor: ProMotor 30 oct. 2019 Știri auto
Strada din Piatra Neamt care nu duce nicăieri se termină cu o trecere de pietoni și un stop

O strada din Piatra Neamt proaspăt asfaltată se termină într-un câmp, cu o trecere de pietoni și un semn STOP. Imaginile, care par desprinse dintr-o parodie, au fost prezentate ieri de digi24.ro și au făcut vâlvă printre internauți. Primarul spune că asfaltarea străzii face parte dintr-un proiect mai larg de modernizare a unui cartier.

Strada asfaltată se înfundă la marginea muntelui Pietricica. Are şi marcajele trase, ca și când ar fi pregătită pentru deschiderea traficului, dar nu duce nicăieri. Acolo unde se termină asfaltul a fost trasată şi o trecere de pietoni.

Primarul oraşului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, scrie pe Facebook că strada a fost asfaltată în cadrului unui proiect ce ţine de modernizarea cartierului Pietricica, acolo unde este strada.

„Din categoria: «Dacă faci, de ce faci? Dacă nu faci, de ce nu faci?»! O stradă din Piatra-Neamţ, pe care am modernizat-o în acest an – strada Sînzienelor, a stârnit mare vâlvă. Am mai spus şi repet: întregul cartier Pietricica va fi modernizat etapizat. Conform programului, din cele 16 străzi ale cartierului Pietricica, anul acesta am modernizat trei: Begoniei, Orhideelor şi Sînzienelor, urmând să continuăm etapizat modernizarea celorlalte străzi”, scrie Dragoş Chitic pe Facebook.

Potrivit acestuia, cartierul respectiv este în plină dezvoltare, iar decizia de asfaltare a fost luată şi după mai multe sesizări venite de la localnici.

„Conform proiectului, strada Sînzienelor se intersectează la capătul dinspre muntele Pietricica perpendicular cu strada Pietrelor, o stradă care va fi modernizată în perioada următoare, după ce se vor concretiza intenţiile de construire a caselor”, susţine primarul Chitic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dragos Chitic / Facebook



Comentarii
Inchide