STUDIU. Ce zic românii când văd un şofer de BMW şi unul de Dacie

Autor: Gandul.info 17 ian. 2017 Știri auto
STUDIU. Ce zic românii când văd un şofer de BMW şi unul de Dacie

Şoferii de Dacia sunt percepuţi de ceilalţi participanţi la trafic drept „modeşti” sau „bugetari”, iar cei care se află la volanul unui BMW, „şmecheri” şi „vitezomani”. Aceasta este concluzia unui studiu realizat în Braşov de compania de cercetare Brandberry.

Un studiu-pilot realizat la Braşov de o companie de cercetare a demonstrat că şoferii au diverse prejudecăţi în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi participanţi la trafic. Una dintre acestea este legată de marca automobilului la volanul căruia de află o persoană, scrie Gândul.info.

Spre exemplu, în vreme ce posesorii de autoturisme BMW sunt percepuţi ca „şmecheri”, „vitezomani” şi „manelişti”, aceia care conduc o maşină Dacia sunt caracterizaţi mai degrabă ca „săraci”, „modeşti”, „bugetari” sau „pensionari”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide