STUDIU: Şoferii de BMW-uri albastre sunt cei mai agresivi conducători auto

Autor: Adrian Mihălţianu acum 9 ani Știri auto
STUDIU: Şoferii de BMW-uri albastre sunt cei mai agresivi conducători auto

Bărbaţii care conduc BMW-uri albastre sunt cei mai agresivi şoferi de pe drum, arată rezultatele unui studiu realizat în Marea Britanie, citat de Daily Mail.

Potrivit cercetării, care a presupus intervievarea a 2.837 de persoane, bărbaţii cu vârste cuprinse între 35-50 de ani care conduc BMW-uri albastre au cele mai mari şanse să devină agresivi la volan. Următoarele locuri au fost ocupate de şoferii de Land Rover, Audi, Subaru şi Vauxhall (Opel).

Agresivitatea şoferilor este exprimată prin ţipete şi înjurături, urmate de un stil de condus periculos şi gesturi obscene, arată studiul.

Mai mult, rezultatele ne spun că bărbaţii sunt mai agresivi decât femeile la volan. Mai exact, bărbaţii îşi pierd cumpătul la volan, în medie, de şapte ori pe lună, în timp ce femeile se enervează de trei ori pe lună.

În continuare, vă prezentăm topul celor mai agresivi şoferi în funcţie de marca maşinii pe care o conduc, dar şi topul celor mai agresivi şoferi în funcţie de culoarea maşinii pe care o conduc, potrivit studiului realizat de VoucherCodesPro în Marea Britanie.

Top 5 mărci:

1.       BMW

2.       Land Rover

3.       Audi

4.       Subaru

5.       Vauxhall/Opel

Top 5 culori:

1.       Albastru

2.       Negru

3.       Argintiu

4.       Verde

5.       Roşu

Cum comentaţi?
Comentarii
Inchide