Subaru a publicat un teaser cu viitorul concept-car STI E-RA

Autor: Promotor 23 dec. 2021 Știri auto

Subaru a dat publicității o imagine teaser cu viitorul concept STI E-RA, care va fi expus în premieră la Salonul Auto de la Tokyo. Prototipul va inaugura noul limbaj de design care se va regăsi pe viitoarele modele electrice pe care japonezii le vor produce pentru sporturile cu motor.

De aceea, este puțin probabil să vedem și o versiune de serie a conceptului care va putea fi admirat în capitala niponă începând cu 14 ianuarie.

Subaru aduce la Tokyo încă trei prototipuri

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

După cum se poate observa din teaser-ul publicat de Subaru, conceptul introduce noi detalii estetice. Acestea includ faruri LED în formă de C, capotă cu o priză de aer dublă și sigla STI, care este iluminată în roșu și este poziționată pe „nasul” mașinii.

Totodată, bara de protecție față a fost redesenată, iar splitter-ul frontal a fost și el revizuit fiind acum mai proeminent.

Toate aceste detalii de design ar putea fi utilizate pe viitoarele modele Subaru. Japonezii nu au oferit detalii despre grupul motopropulsor, ci au precizat că acesta va fi complet electric.

În afară de acest concept  electric, Subaru va mai prezenta la Tokyo încă trei concepte. Acestea anunță viitoarele modele de performanță WRX S4 STI, Levorg STI și BRZ.

Primul a fost previzualizat într-o imagine oficială publicată recent. Aceasta dezvăluie componente aero suplimentare, care vor fi preluate și de celelalte două vehicule.

Noul kit aero include un nou splitter, praguri și extensii pentru bara spate vopsite în roz. În plus, au fost incluse oglinzi exterioare și logo-ul STI în aceeași nuanță. La spate, pachetul este completat de un spoiler supradimensionat din fibră de carbon.

Barele de protecție sunt ușor reproiectate pentru un aspect mai sportiv, iar noile jante negre sunt „încălțate” cu anvelope de performanță.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Subaru



Comentarii
Inchide