Motivul pentru care o parte din sumele încasate de Lamborghini s-au dus în conturile celor de la Apple

Autor: ProMotor 18 mai 2020 Știri auto

O mare parte din sumele încasate de Lamborghini intră în conturile Apple. Acest lucru se întâmplă pentru ca utilizatorii de iPhone și de iPad să poată vedea noul Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder folosind aplicația de Realitate Augmentată de pe site-ul producătorului.

GALERIE FOTO

Anunțul a fost făcut de producătorul italian de supercaruri. Update-ul exclusivist îi vizează pe fanii brand-ului care își doresc să vadă noul Huracan cu tracțiune spate. Tot ce trebuie să facă este să acceseze secțiunea “See in AR” e pe site-ul  Lamborghini pentru a vedea mașina în realitate augmentată.

Astfel, utilizatorii pot roti supercarul, îi pot modifica dimensiunile, pot face zoom pentru a vedea de aproape anumite elemente, atât la interior, cât și la exterior.

Lamborghini anunță că noua funcție va fi disponibilă, în curând, pentru toate modelele sale. Vicepreședintele diviziei de Marketing de la Apple, Phil Schiller, explică faptul că această funcția este un pas logic în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, cei interesați pot vedea vehiculul fără să fie nevoiți să iasă din casă.

“Nouă, celor de la Apple, ne pasă foarte mult de cei din Italia și de prietenii noștri de la Lamborghini. Suntem inspirați de devotamentul lor de a lucra în siguranță în această perioadă dificilă”, a explicat Schiller.

Noua funcție poate fi accesată de către cei care folosesc sistemul de operare iOS 11 sau mai nou și un dispozitiv cu processor A9 sau mai nou. Pe lista de terminale care pot fi folosite pentru a vedea noul Lambroghini Huracan EVO RWD Spyder în realitate augmentată se regăsesc toate generațiile de iPhone de la iPhone 6 încoace, iPad Pro, iPad și iPad mini începând cu cea de-a cincea generație, iPad Air începând cu cea de-a treia generație ș iPod touch începând cu cea de-a șaptea generație.

Ce caracteristici are Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder?

Noul Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder este cel mai recent supercar al producătorului cu sediul la Sant’Agata Bolognese.

Acesta este pus în mișcare de un motor aspirat V10 de 5,2 litri, care dezvoltă 640 de cai putere. De 3,1 secunde are nevoie pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă de 310 km/h.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide