Poza cu un supercar, postată de Cristiano Ronaldo pe Instagram, și care a strâns peste 12 milioane de like-uri

Autor: Elena Luchian 03 aug. 2020 Știri auto

Cristiano Ronaldo a publicat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcat sumar, alături de un supercar. Imaginea a strâns peste 12 milioane de like-uri în mai puțin de 48 de ore de la publicare. În vârstă de 35 de ani, atacantul este cel mai urmărit personaj pe Instagram. 223 de milioane de utilizatori sunt cu ochii pe el.

GALERIE FOTO 

În fotografie, Cristiano Ronaldo apare alături de unul dintre supercar-urile sale, un Bugatti Veyron. Fotbalistul și-a mai comandat un model construit de casa franceză. Ronaldo a plătit aproape 9 milioane de euro pentru a aduce în garajul propriu noul Bugatti Centodieci. Este un model ultra-exclusivist. Doar 10 astfel de mașini au fost construite.

Starul de la Juventus a ales ca viitoarea sa mașină să fie vopsită în alb și negru, culorile clubului care a câștigat cel de-al nouălea titlu consecutiv în Seria A.

Ce este Bugatti Centodieci, noua mașină a lui Cristiano Ronaldo?

Modelul care marchează aniversarea a 110 ani de existență a brand-ului francez, Bugatti Centodieci are motor W16 quad-turbo de 8.0 litri, care dezvoltă 1.600 de cai putere. De 2,4 secunde are nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maximă este limitată electronic la 400 km/h.

Cristiano Ronaldo și-a făcut cadou mașina după ce a câștigat un nou titlu cu Juventus Torino. “Bătrâna Doamnă” aleargă acum după trofeul suprem: Liga Campionilor. Returul optimilor, Juventus – Lyon, se joacă pe 7 august.

Cristiano Ronaldo, fan Bugatti

Ronaldo este fan Bugatti. În garajul portughezului au ajuns un Veyron Grand Sport Vitesse și un Chiron. Anul trecut, s-a speculat că el ar fi cumpărat celebra La Voiture Noire. Prezentată la Salonul Auto de la Geneva, La Voiture Noire este cea mai scumpă mașină a tuturor timpurilor.

Este cotată la 16,7 milioane de euro. Ulterior, achiziția i-a fost atribuită fostului director general al Grupului Volkswagen, Ferdinand Piech, nepot al fondatorului Porsche. Piech s-a stins din viață în august 2019.

 

 

View this post on Instagram

 

You choose the view ??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide