Surpriză Citroën pentru publicul de la Raliul Argeșului: un Citroën C3 WRC

Autor: George Cristea 09 iun. 2021 Știri auto
Surpriză Citroën pentru publicul de la Raliul Argeșului: un Citroën C3 WRC

Pentru a celebra parteneriatul dintre Raliul Argeșului Catena și Citroën de anul acesta, Trust Motors, importatorul oficial în România al mărcii Citroën, a pregătit o surpriză publicului ce va fi prezent în cele două zile de competiție din din weekendul 11-12 iunie.

Parteneriatul dintre Trust Motors și Raliul Argeșului Catena – powered by Citroën continuă și anul acesta cu două dintre mărcile aflate în portofoliul importatorului – Citroën și Peugeot. Pentru a marca acest eveniment, Trust Motors va expune în zona startului festiv, pe Strada Victoriei din Pitești un model Citroën C3 WRC. Mașina a câștigat nenumărate etape din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Raliul Argeșului Catena este o etapă de referință pentru județul Argeș și întreaga zonă a Munteniei, fiind cea mai importantă competiție automobilistică din sudul țării. După ce decenii întregi s-a desfășurat pe macadam, cursa a fost mutată pe asfalt și pe celebrul Transfăgărășan.

Surpriza Citroën la Raliul Argeșului: Citroën C3 WRC. La ce trebuie să se aștepte spectatorii

Raliul Argeșului Catena – powered by Citroën programează opt probe speciale pe durata a două zile de concurs: vineri, 11 iunie și sâmbătă, 12 iunie. Traseul pregătit va purta concurenții pe 123 de kilometri cronometrați în principalele zone ale județului Argeș. Startul festiv va fi prezentat, ca în fiecare an, de matinalul și pilotul Dani Oțil.

Joi, 10 iunie, echipajele înscrise vor participa la startul festiv din Piața Primăriei din Pitești, un eveniment unde fanii vor face cunoștință cu piloții și copiloții, momentul ideal pentru autografe și fotografii. Vineri, participanții vor efectua testele oficiale pe traseul de lângă Budeasa Mică între 8:15 și 12:30, ca mai apoi să pornească pe patru probe speciale în zona Câmpulung.

Sâmbătă este ziua cea mai lungă a Raliului Argeșului, atenția fiind concentrată pe Transfăgărășan și peisajele superbe din Munții Făgăraș. Concurenții vor parcurge drumul dintre Barajul Vidraru și Cabana Capra dus-întors, într-o provocare dificilă, cu sute de viraje succesive pe care piloții se vor duela cu secundele. În final, cele mai bune echipaje vor fi aplaudate la festivitatea de premiere programată la 19:30 în Pitești.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide