Surpriza Dacia de sărbători [FOTO]

Autor: ProMotor acum 5 ani Știri auto

Dumitru Jianu, din Bucureşti, a devenit posesorul automobilului Duster cu numărul 1 000 000 fabricat de uzina de la Mioveni.  Este vorba de un model Black Touch 4×4, de culoare Verde Altaï, echipat cu motorul pe benzină de 114 CP.

Cheia maşinii i-a fost înmânată clientului de către Hakim Boutehra, Director General Renault Commercial Roumanie.

Încarnând atributele specifice ale mărcii Dacia – robusteţe, spaţiu interior generos, excelent raport prestaţii/preţ, Duster s-a impus, încă de la lansare, pe cele mai exigente pieţe ale Europei Occidentale, precum Franţa, Germania, Marea Britanie sau Elveţia.

« Duster reprezintă cartea de vizită a gamei Dacia. Este modelul care a reuşit să impună marca noastră atât în România, cât şi în numeroasele ţări unde clienţii sunt în căutarea unui SUV robust şi modern. Sunt încântat să înmânez azi cheia acestui model aniversar unui client din România – leagănul mărcii Dacia », a declarat Hakim Boutehra.

Reînnoit la sfârşitul anului 2013, Duster este produs în uzina de la Mioveni – judeţul Argeş – precum şi în mai multe uzine din afara României, în Rusia, India, Columbia şi Brazilia.

În primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6 300 de vehicule Duster au fost livrate clienţilor români, ceea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România.
Comentarii
Inchide