Surpriza polițiștilor pentru candidații la un examen de obținerea permisului auto

Autor: ProMotor 25 dec. 2019 Știri auto

Surprize dulci la examenul pentru obținerea permisului auto, marți la Craiova. Candidații care au susținut examenul pentru obținerea permisului auto au primit turtă dulce decorată cu „semnul începătorului”. Cât de „dulci” sunt polițiștii la examinări, vor afla după ce vor susține proba.

Cei 40 de candidați care s-au prezentat, marți dimineață, la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Dolj, pentru a susține proba practică a examenului de obținere a permisului de conducere, au fost întâmpinați de polițiștii examinatori cu turtă dulce decorată cu semnul începătorului.

Oamenii legii le-au oferit și calendare cu sfaturi rutiere.

„Astăzi, în ziua de Ajun, polițiștii examinatori au întâmpinat cu surprize candidații la examenul de traseu. Aceștia le-au oferit viitorilor șoferi turtă dulce decorată cu însemnele obligatorii ale conducătorilor începători şi câte un calendar cu sfaturi rutiere. Cu această ocazie, polițiștii examinatori doresc să îi încurajeze pe candidații promovați să conducă prudent şi fără incidente, iar pe candidații fără succes să se prezinte cu mai puține emoții următoarea dată“, a declarat Maria Vasile, şeful SPCRPCIV Dolj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide