Surpriza Volvo de la Salonul Auto de la Los Angeles: fără maşini

Autor: Marius Vișan 21 nov. 2018 Știri auto
Surpriza Volvo de la Salonul Auto de la Los Angeles: fără maşini

Standul Volvo de la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an nu va avea maşini. Firma suedeză declară că va folosi evenimentul pentru a explora modul în care conceptul de maşină se va schimba în viitor.

În locul unei selecţii a celor mai noi modele, punctul central al standului Volvo va fi o zonă de prezentare pe care scrie „This is not a car”. 

Marten Levenstam, un oficial Volvo, a declarat că şi-a propus să „înceapă conversaţia despre viitorul automobilului. Deci, în loc să aducem o maşină, vorbim despre conceptul de maşină.”

 

Standul Volvo va cuprinde o serie de ecrane interactive care se concentrează pe serviciile pe care le dezvoltă pentru viitor, inclusiv conectivitatea, serviciile de conducere autonomă şi serviciile de livrare.

Recent Volvo a prezentat conceptul autonom 360C care abordează una dintre principalele provocări legate de introducerea tehnologiei autonome şi solicită un nou standard global în ceea ce priveşte modul în care autovehiculele autonome pot comunica în siguranţă cu toţi ceilalţi participanţi la trafic.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide