Sute de copaci au căzut în Bucureşti, după ploile îngheţate de zilele trecute. Peste o sută de maşini avariate – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ifov transmit că sâmbătă, până la ora 17.00, s-a intervenit la 960 de cazuri în care au căzut copaci din cauza gheţii.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă: S-a intervenit la peste 900 de cazuri de copaci căzuţi în Bucureşti şi Ilfov
„Până la ora 17.00 au fost gestionate 960 de cazuri, 890 în Bucureşti şi 70 în Ilfov. Au fost peste 120 de auto avariate. În curs de soluţionare sunt 800 de solicitări”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului Penstru Situaţii de Urgenţă Bucureşti -Ifov.

Reprezentanţii MAI au precizat sâmbătă că sistemul RO-ALERT a fost folosit în Capitală pentru transmiterea unui mesaj către populaţie, pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apelare 112.

Mesajul transmis a fost următorul: „Pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apel 112, rugăm populaţia din Bucureşti şi Ilfov să evite apelurile repetate la 112 care vizează degajarea copacilor sau alte situaţii similare, cu excepţia celor cu victime sau care pun în pericol imediat viaţa. La acest moment personalul 112 şi cel al ISU a fost suplimentat, fiind mobilizat pentru gestionarea tuturor situaţiilor de urgenţă, acordând prioritate urgenţelor majore”.

 Comentarii
Inchide