SUV cu 7 locuri la preț de Logan second-hand? Volvo XC90 întreținut, de vânzare în Suedia pentru un preț accesibil – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 12 oct. 2023 Știri auto

Volvo XC90 este unul dintre cele mai îndrăgite SUV-uri de familie, iar exemplarele întreținute se vând cu prețuri destul de mari. Cum arată un XC90 vândut chiar în țara natală?

Când vine vorba de SUV-uri de familie, puține oferte sunt mai practice decât Volvo XC90. Prețurile primei generații pot fi destul de accesibile, dar acest lucru depinde de anul fabricației, motor, kilometri și de starea generală a mașinii.

Prima generație a SUV-ului suedez a fost lansată în 2003, fiind produsă până 2014, atunci când a fost înlocuită de actuala generație, construită pe o platformă complet nouă. De-a lungul carierei sale, XC90 a trecut prin mai multe actualizări, care i-au adus noi tehnologii, motoare mai puternice și schimbări estetice subtile, dar care i-au menținut o aparență destul de proaspătă designului robust, dar elegant.

Sunt mașini destul de căutate pe piața de automobile second-hand, grație nivelului mare de siguranță pe care îl ofer, spațiului interior generos, dar și pentru fiabilitate, în special atunci când vorbim de propulsoarele diesel în 5 cilindri.

Cum arată un Volvo XC90 după ce a parcurs 280.000 de kilometri în Suedia?

Exemplarul pe care l-am ales este listat la vânzare în Suedia, pe site-ul de anunțuri Wayke. Conform anunțului, mașina este model 2007, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un exemplar ce beneficiază de primul facelift aplicat SUV-ului.

Mașina a parcurs 284.615 kilometri, ceea ce nu este deloc rău pentru un SUV diesel, vechi de aproximativ 16 ani. Mașina folosește bine cunoscutul motor diesel de 2,4 litri, care produce 185 CP și este conectat la o transmisie automată cu 6 rapoarte. De asemenea, mașina dispune și de un sistem de tracțiune integrală controlat electronic.

Pe lista de opțiuni se numără pilotul automată, oglinzile reglabile electric și încălzite, scaune cu reglaje electrice tapițate cu piele neagră, dar și climatizarea automată pe două zone. În plus, mașina este echipată cu 7 locuri, iar ultimul rând de scaune poate fi rabata ușor, creând o suprafață plană de încărcare.

Mașina se prezintă în stare foarte bună, cel puțin din punct de vedere estetic. Caroseria nu este zgâriată sau lovită, vopseaua este în stare bună, iar jantele nu sunt zgâriate și sunt echipate cu anvelope Michelin. În plus, există un grup de 3 proiectoare montate în partea frontală, modificare foarte populă în Suedia din cauza elanilor ce pot apărea pe carosabil, dar și un cui de remorcare.

Prețul pentru acest exemplar de Volvo XC90, fabricat în 2007, este de 84.500 de coroane suedeze sau 7.300 de euro. Ținând cont de starea mașinii și de dotările pe care le oferă, este un preț rezonabil pentru SUV-ul suedez.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Wayke


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide