SUV la dublu: BT Leasing vinde două Mazda CX-5. Ce diferențiază cele două mașini și cât costă fiecare

Autor: Ionuț Vîlciu 02 ian. 2023 Știri auto

SUV-urile second-hand cu puțini kilometri sunt o alternativă bună la o mașină nouă. Este cazul și acestor două exemplare de Mazda CX-5, mașini rulate destul de puțin, care pot fi cumpărate cu prețuri mai avantajoase decât atunci când erau noi.

Mazda CX-5 este unul dintre cele mai apreciate SUV-uri de pe piață. Modelul japonez are un design plăcut, o listă de opționale care să satisfacă majoritatea clienților, dar și materiale cu care poate concura cu omologii săi europeni.

BT Leasing vinde două astfel de SUV-uri Mazda CX-5, ambele fabricate în 2019 și cu kilometri puțini. Ambele exemplare oferă o listă cuprinzătoare de opțiuni, iar prețurile sunt, bineînțeles, mai ieftine decât cele ale unor exemplare noi.

Ce oferă nu una, ci două Mazda CX-5?

Începem cu mașina mai rulată dintre cele două. Această Mazda CX-5 finisată cu vopsea albă are la bord 98.900 de kilometri. Motorul este unul de 2,0 litri pe benzină, natural aspirat, care dezvoltă 165 CP. Mașina vine cu o transmisie manuală și tracțiune integrală.

Printre dotări se numără scaunele și volanul încălzite, navigația, un head-up display, hayon cu acționare electrică, camere 360 și sistem keyless go. De asemenea, în anunț se precizează că mașina este în garanție până în 2024 sau în limita a 150.000 de kilometri. Prețul cerut pentru această Mazda CX-5 este de 27.251 de euro cu TVA inclus.

Mazda CX-5 cu 98.900 de kilometri

Cel de-al doilea exemplar este unul care aduce ceva mai multe dotări, dar și kilometri mai puțini. Este vorba de o echipare Takumi Plus. Mașina are un motor diesel de 2,2 litri, care produce 184 CP și este legat la o cutie de viteze automată. La fel cu cealaltă mașină, și aceasta are tracțiune integrală. Așa cum spuneam, mașina aceasta a parcurs mai puțini kilometri, anunțul indicându-ne valoarea de 40.500.

Din punct de vedere dotări, acest exemplar oferă scaune electrice din piele, încălzite, ventilate și cu memorie. Și pasagerii spate beneficiază de opțiuni de confort. În cotiera centrală se află butoanele pentru bancheta încălzită și porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Apoi avem sisteme precum accesul keyless, head-up display, camere 360, sau asistentul pentru unghiul mort. Mașina are și sistem audio de la Bose și trapă.

Prețul este ceva mai mare față de celălalt exemplar, dat fiind faptul că are mai multe opțiuni și mai puțini kilometri. Această Mazda CX-5 costă 32.547 de euro cu TVA inclus.

Mazda CX-5 cu 40.500 de kilometri

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide