SUV-ul, boală grea la nemţi. Touareg, Atlas şi acum unul nou.

Autor: Alexandru Banu 19 dec. 2016 Știri auto

E clar că lumea vrea maşini din ce în ce mai mari. Dacă ar putea avea un fel de transformer, care să se facă din Smart, X6, ar fi ideal. Constructorii ştiu şi ei asta, că oamenii caută ceva mic şi suficient de mare. Şi tot cresc dimensiunile maşinilor.

E şi cazul noului Tiguan, care se numeşte…Allspace. Pentru că are un ampatament cu 11 cm mai mare, adică ai mai mult loc la picioare + portbagaj. Unde pe noi, ca şoferi, nu prea ne interesează. Dar poate avem şi familie sau / şi prieteni şi ne mai şi pasă de ea / ei. Diferenţa nativă dintre el şi Tiguan e că Allspace are 7 locuri. Deja a fost arătat pentru piaţa din China şi este probabil 99.9% identic modelului care urmează lansat şi pentru Europa. La Detroit, în SUA, vom şti probabil cele mai multe detalii despre variantele pentru SUA şi Europa.

Autobild Germania scrie că pe lângă motorul cu benzină de 1.4 litri şi 150 de cai mai sunt două pe benzină de 2 litri şi 180 sau 220 de cai pregătite pentru Allspace. Pentru piaţa din China, maşina are numele Tiguan L. Allspace rămâne oricum un supranume, dacă-i putem spune aşa. Noul Tiguan cu 7 locuri e construit tot pe platforma modulară MQB, folosită de Volksagen la modelele concernului cu motoare transversale.   

VW ALLSPACE (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide