SUV-ul Opel care uimeşte în materie de comenzi, în Europa

SUV-ul Opel care uimeşte în materie de comenzi, în Europa

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

La doar un an după deschiderea registrelor de comenzi a înregistrat deja vânzări record: peste 100.000 de clienţi din Europa au ales Opel Crossland X. Spaţios şi practic, cu un finisaj modern în două culori: modelul Crossland X are succes pe piaţa SUV-urilor din segmentul B.

„Datorită tehnologiilor Opel tipice, precum scaunele faţă ergonomice certificate AGR, unice în acest segment de piaţă, Crossland X joacă un rol cheie în ofensiva noastră de produse continuă”, a declarat Peter Küspert, Director de Vânzări şi Marketing, Opel Automobile GmbH. „Împreună cu celelalte modele Opel din familia X, modelele Mokka X şi Grandland X, Crossland X va fi disponibil în 2018, pentru prima dată pe întreaga durată a unui an calendaristic şi va avea o contribuţie importantă la creşterea mărcii”.

Citeşte şi Drive test Opel Crossland X. Urmaşul lui Meriva combină ce-i mai bun dintre un SUV şi un MPV

Crossland X oferă o multitudine de sisteme de asistenţă de ultimă generaţie, precum sistemul de detectare a somnolenţei şoferului şi sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulaţie, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor şi frânare automată de urgenţă, faruri LED, cameră video pentru marşarier cu vedere panoramică la 180 de grade şi asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral.

FOTO

Autovehiculul este disponibil cu o gamă de motoare diesel şi benzină eficiente, cu cilindree între 1,2 şi 1,6 litri, în combinaţie cu transmisia manuală cu cinci sau şase trepte de viteză sau transmisia automată cu şase trepte (consum oficial conform NEDC: urban 8.4¹ – 4.1¹ l/100 km, extra-urban 6.0¹-3.3¹ l/100 km, combinat 6.9¹-3.6¹ l/100 km, emisii CO2 în regim combinat 123-93¹ g/km, clasa de eficienţă C-A+).

Modelul Crossland X este al treilea membru al familiei Opel X de autovehicule SUV, alături de modelul Mokka X şi Grandland X din clasa autovehiculelor compacte mai mari. Familia X se bucură de o popularitate în creştere. De exemplu, în Germania, trioul s-a clasat pe primul loc în statisticile segmentului SUV realizate de Autoritatea Federală Germană pentru Transport Auto (KBA) în primele două luni ale anului.

Citeşte şi Dacă o să spargi monitorul de nervi, te înţelegem perfect (video)

Citeşte şi Bosch angajează în România. Pe posturile astea se poate angaja oricine
Comentarii
Inchide