Suzuki a lansat noul S-Cross Full Hybrid. Mașina va fi vândută inițial doar în Marea Britanie

Autor: Ionuț Vîlciu acum o lună Știri auto

Suzuki a lansat o versiune full hybrid pentru S-Cross. Varianta hibridizată este disponibilă cu tracțiune față, dar și integrală.

Producătorul japonez de automobile a publicat primele informații cu privire la noua versiune a lui S-Cross. Varianta Full Hybrid a crossover-ului va fi disponibilă mai întâi în Marea Britanie.

Noul Suzuki S-Cross Full Hybrid vine echipat cu un motor de 1,5 litri, pe benzină. Acestuia i se alătură o baterie de 140V. Suzuki nu a comunicat cifrele de putere. Cu toate acestea, acest nou model ar putea avea aceleași cifre ca Vitara Full Hybrid. În cazul Vitarei, motorul dezvoltă 115 cai și 138 Nm cuplu.

Sistemul hibrid are două moduri selectabile. Acestea sunt Eco și Standard. Un comutator permite șoferului să schimbe între cele două moduri în funcție de condiții și, de asemenea, crește frecvența cu care mașina rulează în modul electric. În modul de funcționare Standard, motorul electric asistă mai des motorul pe benzină.

Cutia de viteză automată vine în standard. Clienții pot alege dacă vor tracțiune față sau integrală. Bineînțeles, dacă vei opta pentru tracțiunea integrală, consumul de combustil va crește.

Ce primești de la noul Suzuki S-Cross Full Hybrid?

Suzuki S-Cross Full Hybrid va fi disponibil în două niveluri de echipare. Acestea sunt numite Motion și Ultra.

Echipamentul standard pentru Motion include jante din aliaj de 17 inch, faruri LED, conectivitate pentru smartphone prin Apple CarPlay și Android Auto, recunoaștere semnelor de circulație, monitorizare a unghiului mort, pilot automat adaptiv cu limitator de viteză, sistem keyless, aer condiționat automat cu două zone, infotainment cu ecran de 7 inch, scaune față încălzite, senzori de parcare față și spate, cameră de parcare spate și șapte airbag-uri.

Nivelul de echipare Ultra adaugă tracțiunea integrală AllGrip Select, tapițerie din piele pentru scaune, navigație integrată la bord cu ecran de 9 inch, trapă panoramică, dar și un sistem de camere 360.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Suzuki


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide