Suzuki Vitara primeşte un facelift şi motoare noi pe benzină – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto

Suzuki Vitara 2019 a primit un facelift subtil, noi motoare şi noi tehnologii de siguranţă în dotarea standard. Din punct de vedere al designului, modificările se observă la grilă, bara de protecţie faţă şi la farurile care au acum o nouă semnătură luminoasă. De asemenea, sunt disponibile şi noi modele de jante din aliaj şi noi culori pentru exterior. 

Actualizările de la interior sunt chiar mai greu de observat. Panoul de instrumente a fost uşor reproiectat şi încorporează acum un display TFT color, iar cei de la Suzuki susţin că partea superioară a tabloului de bord este realizată dintr-un plastic mai moale, de calitate superioară.

Sub capotă îşi vor face loc două motoare pe benzină: unul de 1.0 litri cu trei cilindri şi unul de 1.4 litri Boosterjet, înlocuind unitatea de 1.6 litri. Motorul de 1.0 litri produce 112 de CP, iar cel de 1.4 litri – 140 CP.

VIDEO

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide