Suzuki Vitara second-hand cu GPL și aproape 150.000 KM. Alternativă la Dacia Duster – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 15 aug. 2023 Știri auto

Suzuki Vitara este unul dintre cele mai populare SUV-uri subcompacte și, de asemenea, un rival pentru Dacia Duster. Merită cumpărat un exemplar vechi de 7 ani, cu aproape 150.000 de kilometri parcurși?

Suzuki Vitara este unul dintre cele mai populare SUV-uri subcompacte de pe piață, fiind o alternativă destul de atractivă la Dacia Duster. SUV-ul japonez poate fi cumpărat cu prețuri accesibile, iar dotările sunt destul de satisfăcătoare pentru clienții care nu caută o mașină de lux, ci o mașină fiabilă, cu care să se deplaseze din punctul A în punctul B, dar care să poată fi folosită ocazional și în teren.

Vitara are un design robust și chiar dacă mașina se află la vânzare încă din 2014, păstrează un aer destul de modern, mai ales dacă vorbim despre exemplare vopsite în culori aprinse. În 2018, mașina a primit un facelift, dar diferențele estetice nu sunt foarte mari între cele două versiuni.

Cât costă un Suzuki Vitara din 2016 cu 144.000 KM?

Mașina pe care am ales-o este listată la vânzare pe Autovit cu prețul de 9.990 de euro. Este un Suzuki Vitara produs în anul 2016, care a parcurs în acești 7 ani distanța de 144.212 kilometri, după cum putem vedea pe computerul de bord.

Conform anunțului, mașina a avut un singur proprietar și a fost achiziționată de nouă din România. Sub capotă regăsim motorul de 1,6 litri, pe benzină, care produce 120 CP și 156 Nm și este cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 rapoarte. În plus, este o versiune cu tracțiune integrală. De asemenea, mașina are și instalație de GPL, care va fi utilă pentru a maximiza autonomia și pentru a reduce costurile de deplasare.

Din punct de vedere estetic, vopseaua albă încă se prezintă bine, farurile sunt clare, iar jantele, chiar dacă sunt din tablă, au capacele originale montate. Și interiorul este îngrijit, nu are rupturi în tapițerie, iar printre dotări se numără geamurile electrice față, Hill Descent Control, computer de bord, comenzi pe volan, pilot automat, aer condiționat și reglaje electrice pentru oglinzi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide