Cineva i-a filmat pe talibani în timp ce se dau cu mașinuțele într-un parc de distracții – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 aug. 2021 Știri auto
Cineva i-a filmat pe talibani în timp ce se dau cu mașinuțele într-un parc de distracții – VIDEO

Mai multe videoclipuri cu soldați talibani care se distrează într-un parc de distracții au fost făcute publice pe rețelele sociale.

În imagini, ei apar în timp ce se dau în mașinuțe, unii având arme în mâini, în timp ce alții se dau în căluți sau sar într-o trambulină.

Au apărut magini în care mai mulți insurgenți se distrează cu mașinuțe electrice

Imaginile par să arate cum sărbătoresc talibanii victoria din weekendul trecut. Într-o înregistrare video, unii soldați talibani se joacă în mașinuțe într-un parc de distracție, în timp ce alții sunt filmați într-un carusel, călare pe căluți de plastic.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=az4V0sdvr8U

Talibanii sărbătoresc după cucerirea aproape completă a Afganistanului

Afganistanul a căzut în mâinile talibanilor. Aceștia controlează acum capitala Kabul, la aproape două decenii de când au fost alungați de soldaţii americani. Doar aeroportul din Kabul a rămas sub control occidental, iar zborurile de evacuare au fost reluate.

O parte dintre românii blocaţi în Afganistan au reuşit să plece cu avioane militare străine luni noapte, 16 august. Unii au ajuns deja în Dubai. Ministerul Afacerilor Externe a informat că 16 români au putut pleca în urma negocierilor cu aliații și că în Afganistan mai sunt 27 de cetățeni români.

La Kabul, marți dimineață au fost reluate zborurile pe aeroportul din nordul orașului, pentru evacuarea personalului diplomatic și a civililor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide